QUI SÓM?

Projecte

PadelIN és una iniciativa privada sense ànim de lucre amb l’objectiu principal de respondre a una necessitat social: incloure a tots aquells col·lectius amb diferents capacitats en la pràctica d’una activitat física, tenint en compte l’esport com a principal via d’inclusió. El pàdel reuneix un conjunt de premisses importants que ens ajuden a complir els nostres objectius, començant per l’accessibilitat a l’entorn i al material, el treball psicomotriu i de coordinació, així com un treball tant individual com grupal.


A qui va adreçat?

Així doncs treballem amb Escoles d’Educació especial, Centres Ocupacionals, Escoles Ordinàries amb alumnes amb necessitats educatives especials (SIEI) i tots aquells col·lectius considerats de risc d’exclusió social. Per tant, des de la infància fins a etapes adultes es poden lucrar de les nostres activitats i treure’n el màxim profit amb nosaltres a les pistes de les instal·lacions esportives del Club Vall Parc de Barcelona. 

Nosaltres

Xènia Carbonell

Fisioterapeuta especialitzada en el sector de la pediatria, esportiva i educació especial; amb experiència a tots els sectors així com en esport adaptat.

Jugadora de pàdel a la Federació Catalana de Pàdel.

Marc Cornellà

Coordinador i entrenador d’activitats esportives, pàdel i tennis, amb experiència en esport adaptat, tècnic federat.


Jugador de pàdel a la Federació Catalana de Pàdel.

 

En base a la nostra experiència i observació ens els àmbits educatiu i esportiu, comprovem que hi ha un col·lectiu no integrat a la societat per les seves característiques i capacitats físiques, cognitives i/o sensorials. D’aquí neix PadelIN, per aconseguir una integració i inclusió d’aquest col·lectiu independentment de les seves capacitats en l’entorn social, educatiu i esportiu.


 

padelin.associació@gmail.com

636.681.631

©2019 by PadelIn. Proudly created with Wix.com